joi, 4 martie 2010

Leapsa: Betiile



Joc leapsa cu
Armin , dau mai departe : Betiile

Am o mica poveste haioasa cu o mica betie de acum aproape 8 ani, de la petrecerea de revelion. In centru atentiei "Dan" , un coleg de liceu caruia i s-a papucii dupa o relatie de 3-4 ani. Prieteni buni ce suntem, hotaram sa il facem sa uite de Andreea, fosta lui, si sa il combinam cu o tipa, mai....."free-minded ".

Pe data de 31 dec, eu, Radu (gazda),Andrei, Sorin (colegi) si Dan mergem sa facem cumparaturile pe ultima suta de metri, pentru petrecerea de revelion si bineinteles stam cam toata ziua pe drumuri. Pe la ora 21:30 ajungem acasa si ne apucam sa modificam prin casa, si sa aranjam cumparaturile

10:30

Apar si restul oamenilor, inclusiv fetele.

Totul era frumos, aranjat, aveam din toate: bautura, mancarica, snack-uri....etc..etc.

Ii facem cunostinta lui Dan cu fata(nu stiu cum o cheama, dar ii vom zice Diana), si vizibil acesta se lasa impresionat de fata.

Dan : - Baiii e super tare tipa!
Radu : - Stiam eu ca iti place. Fata asta o sa ti-o scoata repede pe Andreea din cap.
Dan : - Eu tre sa beau putin sa prin curaj ! :D
EU : - Dane !! Noi nu am mancat nimic astazi. Cred ca ar fi bine sa mananci ceva inainte sa te apuci sa bei! (Dan era un tip scund, care facea culturism, si ducea o viata mai mult decat sanatoasa, si stiam ca bautura nu era in alimentatia lui).
Andrei: Ba si eu vreau sa beau putin. Eu imi iau o bere.
Radu: Maaaaii.. Eu sunt de acord cu Florin. Cred ca ar trebuii sa mancati putin.
....

Bineinteles ca baietii si-au luat de baut: Dan un pahar de gin, Andrei si Sorin cate o bere. De Sorin stiam ca tine la bautura, insa pe Andrei nu prea apucasem sa il vedem in actiune.

23:15

Eu cu Radu ne ducem sa aducem aperitivele, si cand ne intoarcem in sufragerie ......surpriza , Dan langa Diana, vorbeau . "Super"....imi zic.
Pana acum toate si frumoase, totul mergea bine. Deodata Dan in bratele Dianei . Hmmmmm . "Bravo Dane" imi zic eu, dar uitandu-ma mai atent imi dau seama ca nu vad zambete .... WTF?!?!? "Dan plange?". Ma apropii de ei si ce aud urechile mele :
Dan: - Si-a batut joc de sentimentele mele.!!!!:((( M-a calcat in picioare ca pe o carpa, si eu inca o iubeeeeeesc !?!?!? (cu capul la sanii Dianei)
Diana (lina de compasiune): Lasa Danutz ca o sa iti treaca! O sa gasesti tu o fata pentru tine!!
"FUUUUUUCK!!" deci cam asa s-a dus sansa lui Dan sa aibe parte de "threesome".

00:00

Bineinteles ca vine si trecerea dintre ani, cu urari si toate cele. Dan se baga in una din camere sa se culce, ca ii este rau.

1:30

Ma gandesc sa il verific pe Dan sa vad daca este ok, si cand sa intru in camera, geanul deschis larg si Dan lipsa . Singura chestie care mi-a trecut prin minte a fost : " DOOOAAME ASTA S-A ARUNCAT PE GEAM". Fug repede la geam si ma uit in jos..... Nimic. Il caut prin camerele celelalte...Nimic.
EU: - Bai a disparut Dan !!!!!
Radu: - Cum a disparut ??!!?
Eu: -Pai nu este in casa!! Cred ca a iesit. Hai sa vedem unde este!

Iesim din casa si cobaram pe scari pana la parter, unde il gasim pe Dan stand pe scari cu capul in poala mormaing. Ne apropiem incet de el sa nu il speriem.
Radu: - Dane esti bine?!?!
Dan: - mhmh ^%&# $83 mine...$$39Ffd Andreeeeeaaaa !!! :(((
Eu: - Dane te simti bine!!
Dan(aproape tipand): - OOOOOOFFFFFF .. ANDREEEEEEAAA CE AI FACUT DIN MINEEE, ANDREEEEAAA!!
In clipa aia am bufnit toti in ras. Daca pana atunci eram panicati, acum radeam de ne tineam de burta in timp ce Dan plange si isi jelea zilele de dupa Andreea.
Dupa o lupta in care am incercat sa il convingem ca usa blocului nu duce in dormitor, am reusit sa il ducem sus si sa il bagam in pat, dar doar dupa ce am inchis geamul.
Respiram usurati ...caaand aud intrebarea : "Unde este Andrei??"
Eu :- NUUUUUU!!!!!!!
Iesim iar pe scara sa il cautam, si auzim un sunet venind de mai sus. Urcam un etaj si il gasim pe Andrei cu capul in toboganul de gunoi. L-am luat si l-am bagat si pe el in part cu Dan.

Totul a fost monoton pana la 4 dimineata cand s-au trezit cei doi si au animat atmosfera !
True story.


Asta ar fi una din povestile mele de cu betii.


Da-o mai departe!!

5 Pareri:

armin spunea...

si?? a vrajit-o pe Diana?!? hahahahaha

Coffee spunea...

Bineinteles !!!! ca nu !!!

lazysid spunea...

simpatic. dar betii sinistre care se termina la sectia de politie nu stii? eu din pacate da

Coffee spunea...

Cred ca toti care au mai mult 5 povesti au fost macar odata la politie ! Dar alea sunt povesti triste :D

lazysid spunea...

pai d-aia ai si zic "betii sinistre". oricum, sunt de parere ca pentru a fi un adevarat bar jockey (adica jocheu, nu are legatura cu dj-ii sau ceva), trebuie sa treci si pe la sectie de cateva ori :))

About Me

Fotografia mea
Coffee
Life sucks, sometimes! Hopefully not today!
Vizualizați profilul meu complet

Etichete

Muzica (32) Zi de zi (26) Web (21) Stiai ca ...? (14) funny (13) 5 Poze (12) Poezie (11) True (11) fun (11) nice (11) sfat (11) Un cuvant (10) Prieten (9) iubire (9) Intrebare cu sau fara raspuns . (8) gand (8) Jocuri (6) trist (5) Filme (4) Leapsa (4) Viata de Pusuka (4) Vis (4) adevar (4) dulce (4) Graba (3) cafea (3) pace (3) ratacit (3) ratiune (3) soare (3) toleranta (3) Dependenta (2) Must do (2) Photo4Cofee (2) Tacere (2) arials (2) blestem (2) dorinta (2) fericit (2) frumosul (2) invatatura (2) liniste (2) marunt (2) pacaleala (2) playboy (2) tara mea (2) verde (2) zapada (2) .poze (1) 2011 (1) 38 de minute (1) A murit fata cu parul de foc (1) Ain't No Rest For The Wicked (1) Aroganti (1) Bucuresti (1) Cauza (1) Cea mai frumoasa zi (1) Conflict (1) Cuvantul (1) DIFOSFOPIRIDINNUCLEOTIDPIROFOSFATAZ (1) De la o tuta (1) Durerea (1) ELECTROGLOTOSPECTROGRAFIE (1) Editors (1) Era (1) Erou (1) Evenimente (1) Franz Ferdinand (1) GURA (1) Ganduri de iubire (1) Imbratisare (1) Land of Choice (1) Micul Paris (1) Mirosuri (1) My Baby (1) Nichita Stanescu (1) Nu conteaza (1) Pasiune sau figuri (1) Pisica (1) Psycho (1) Rasarit (1) Replici (1) Romania (1) Romanu si concediu (1) Rusty (1) Simt (1) System of a Down (1) Tattoo (1) Technology (1) Unde? (1) Vedeta (1) Vorba (1) Walk Away (1) Web: Fun (1) Whitesnake - Give Me All Your Love (1) Zi de zi : PICTURE THE SONG PHOTO CONTEST :D (1) basinoase (1) cer (1) ciocolata (1) color (1) creat (1) credinta (1) fals (1) happy (1) iertare (1) indicatoare (1) kynky (1) lupta (1) melc (1) munte (1) noroc (1) not funny (1) placere (1) primavara (1) prostie (1) putere (1) salut (1) sarut (1) speranta (1) superhero (1) tuta (1) vin (1) web: Fun Rodney Carrington Show Them To Me (1)