sâmbătă, 27 martie 2010

Zi de zi : Frumoase dar "basinoase"!


Vine, vine primavara, infloreste toata tara ... infloreste de mimozele care isi scot la prezentare noile colectii iarna-primavara.

Am deosebita placere de a merge la servici cu metroul, si bineinteles, ca locul meu de munca este la capatul celalat al Bucurestiului si astfel am ceva de mers. In mod normal imi bag muzica pe telefon si ma deconectez de sunetele din jur pana ajung la servici, insa saptamana asta, in una din zile, mi-am uitat castile acasa si vrand, nevrand, am avut ocazia sa ma asez langa un grupulet de duduite care imi expuneau pareri despre moda, viata, viata altora, hainele altora, si cat de distrusi sunt altii.
3 duduite, dragutele, parfumare, aranjate dupa ultima moda de la paris, mon cher, se urca si se aseaza vis-a-vis de mine. Ma uit, le admin: unghiute vopsite, buzite rujate, accesorii si briz-brizuri, pantofiori cu toc si tot ce trebuie....tot ce trebuie sa iesi in club(la ora 7:45 dimineata) . Nu ma pricep la marci de hainute si pantofiori, dar se pare ca dupa ce am ascultat discutia fetelor ca ar cam trebuii sa fiu si eu mai atent.
Astfel ca invatat ca :
  • Daca vrei sa iesi cu o fata in oras, trebuie sa ai haine ce valoreaza cel putin cat geanta si ochelarii domnisoarei. Paiii cum sa nu!!!?!?!? Blonda din fata mea a refuzat sa iasa cu un june prim, pentru ca baiatul, chiar daca se imbraca cu haine de marca (pe care eu nu le stiu, dar fetele le stiu),nu se imbraca cu colectia noua, ci si-a luat din colectia veche care a fost la reducere de 70% si practic nu corespunde standardelor de anul asta si pica de pe lista baietilor care pot primi acordul pentru o prima intalnire cu mimozica.
  • Daca fata cu care iesi nu are haine de firma, este o distrusa! Pai cum ?!?!? Citez : "Vaaaiii, dar fata aia este o distrusa, pe langa faptul ca isi cumpara farduri si parfumuri, din aleaaaa (putina scarba gesticulata).... din alea fata, de la de Avon, are o singura gluza care si-a cumparat-o de la X magazin. Eu sincer nu il credeam atat de prost pe GOGUTZ incat sa iasa cu una lipsita asa de gusturi ca aia! Nu vede ca se imbraca numai de la firme din astea NONAME?!?!? " o.O Deci.... practic, daca prietena ta nu se imbraca dupa ultima moda, pici in rating-ul fetelor cu abonament full time la shopping, solar si saloane de "beautification".
  • Daca reusesti sa intri in gratiile unei dintre cele 3 tipe care merg cu metroul, trebuie neaparat sa ai masina care sa coste mai mult de 35k Euro. Citez: "Pai eu cand eram cu PETRISOR, si ma scotea in oras, ma simteam najpa in masina aia a lu' tasu... Avea un Opel Astra 1.6 si nici nu era full options.Adica, intelegi tu fata, aia nu era masina de mine. Acum cu GEOGELUS care are CL600 deabea astept sa vina sa ma ia de acasa. Deci ma simt ca o printesa."
  • Daca nu scoti fata la o plimbare peste hotare esti un amarat, un taran si eu jegos! Citez: "Fataaa, pai eu tocmai de aia m-am despartit de VASILICA. Pai CODEASCA dupa prima luna a plecat la Madrid, in Franta( improvizatie) cu amaratul ala al iei, si pe mine asta dupa 2 luni numa' in Sinaia si Predeal ma ducea. Si acolo nu poti sa mergi cu ce pantofi am eu, ca ii strici, si te costau mai mult pantofii decat toata distractia."
WTF?!?!?! THIS IS A TRUE STORY!!!



Daca cineva imi spunea asa ceva, eram sceptic si desi am auzit cu urechile mele tot nu vreau sa cred, dar vorba unu prieten : "Sunt femei care cand se beasa, cred ca basina lor misoare a trandafiri dar degeaba le explici ca basina indiferent cine o trage tot din cur iese si tot a c......t miroase."

Deci dupa o sesiune de brain-washing am tras concluzia : imi pun reminder: sa imi iau castile in fiecare zi, sa nu mai aud prostii de genul asta!

2 Pareri:

Anonim spunea...

Mi-e dor de metrou, acum nu mai fac naveta cu el.
Mă amuzam „săptă-luni” la astfel de episoade. Și nu se puține ori am fost aproape de a-mi lua una. Asta e, am gura mare și am tendința de a spune în față chestii... mai ales unor astfel de „domnișoare”

Coffee spunea...

Eu am fost putin dezorientat. Mai tarziu am prins partea amuzanta.:D

About Me

Fotografia mea
Coffee
Life sucks, sometimes! Hopefully not today!
Vizualizați profilul meu complet

Etichete

Muzica (32) Zi de zi (26) Web (21) Stiai ca ...? (14) funny (13) 5 Poze (12) Poezie (11) True (11) fun (11) nice (11) sfat (11) Un cuvant (10) Prieten (9) iubire (9) Intrebare cu sau fara raspuns . (8) gand (8) Jocuri (6) trist (5) Filme (4) Leapsa (4) Viata de Pusuka (4) Vis (4) adevar (4) dulce (4) Graba (3) cafea (3) pace (3) ratacit (3) ratiune (3) soare (3) toleranta (3) Dependenta (2) Must do (2) Photo4Cofee (2) Tacere (2) arials (2) blestem (2) dorinta (2) fericit (2) frumosul (2) invatatura (2) liniste (2) marunt (2) pacaleala (2) playboy (2) tara mea (2) verde (2) zapada (2) .poze (1) 2011 (1) 38 de minute (1) A murit fata cu parul de foc (1) Ain't No Rest For The Wicked (1) Aroganti (1) Bucuresti (1) Cauza (1) Cea mai frumoasa zi (1) Conflict (1) Cuvantul (1) DIFOSFOPIRIDINNUCLEOTIDPIROFOSFATAZ (1) De la o tuta (1) Durerea (1) ELECTROGLOTOSPECTROGRAFIE (1) Editors (1) Era (1) Erou (1) Evenimente (1) Franz Ferdinand (1) GURA (1) Ganduri de iubire (1) Imbratisare (1) Land of Choice (1) Micul Paris (1) Mirosuri (1) My Baby (1) Nichita Stanescu (1) Nu conteaza (1) Pasiune sau figuri (1) Pisica (1) Psycho (1) Rasarit (1) Replici (1) Romania (1) Romanu si concediu (1) Rusty (1) Simt (1) System of a Down (1) Tattoo (1) Technology (1) Unde? (1) Vedeta (1) Vorba (1) Walk Away (1) Web: Fun (1) Whitesnake - Give Me All Your Love (1) Zi de zi : PICTURE THE SONG PHOTO CONTEST :D (1) basinoase (1) cer (1) ciocolata (1) color (1) creat (1) credinta (1) fals (1) happy (1) iertare (1) indicatoare (1) kynky (1) lupta (1) melc (1) munte (1) noroc (1) not funny (1) placere (1) primavara (1) prostie (1) putere (1) salut (1) sarut (1) speranta (1) superhero (1) tuta (1) vin (1) web: Fun Rodney Carrington Show Them To Me (1)